.MEN domännamn

Hos oss kan ni registrera .MEN domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .MEN domännamn

Registrera .MEN domännamn / Domänregistrering .MEN domän .MEN är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .MEN domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .MEN toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .MEN domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .MEN domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .MEN-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .MEN domän.

.MEN toppdomän

Toppdomän .MEN
TLD Förvaltare: Exclusive Registry Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.men
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .MEN domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .MEN domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .MEN domän:

  • Marknadsföringsmöjligheter: En .MEN domän kan användas för att skapa en mer minnesvärd och professionell webbplats för att marknadsföra ett företag eller en produkt relaterat till män.
  • Nischfokus: En .MEN domän kan användas för att skapa en webbplats som är specifikt riktad till en manlig målgrupp, såsom mode, hälsa, eller skönhet relaterat till män.
  • Branschspecifik: En .MEN domän kan användas för att skapa en webbplats för en bransch som är specifikt relaterad till män, såsom barberare, frisörer, eller skräddare.
  • Skilj dig från mängden: En .MEN domän kan användas för att skapa en unik och minnesvärd webbplats som skiljer sig från andra webbplatser i samma nisch eller bransch.
  • Öka sökbarhet: En .MEN domän kan hjälpa till att öka sökbarheten för din webbplats genom att göra det lättare för sökmotorer att sortera och visa din webbplats för relevanta sökfrågor relaterade till män.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .MEN toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster