.DAD domännamn

Hos oss kan ni registrera .DAD domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DAD domännamn

Registrera .DAD domännamn / Domänregistrering .DAD domän .DAD är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DAD domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DAD toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DAD domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DAD domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DAD-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DAD domän.

.DAD toppdomän

Toppdomän .DAD
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .DAD inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .DAD domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
10 3000 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DAD domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DAD domän:

  • Skapa en gemenskap: Genom att registrera en .DAD-domän kan du skapa en gemenskap för pappor, där de kan diskutera sina erfarenheter och stödja varandra.
  • Blogga om faderskap: Om du är en pappa som vill starta en blogg om faderskap, kan en .DAD-domän vara det perfekta valet för att visa upp din expertis.
  • Sälj faderskapsprodukter: Om du driver en butik som säljer faderskapsrelaterade produkter, som kläder eller verktyg, kan en .DAD-domän göra det lättare för dig att marknadsföra dina produkter till rätt målgrupp.
  • Sälj rådgivningstjänster: Om du erbjuder rådgivningstjänster för pappor, kan en .DAD-domän göra det lättare för dig att hitta kunder som letar efter dina tjänster.
  • Erbjud pappor resurser: Genom att skapa en webbplats med resurser för pappor, som artiklar, videor och länkar till andra resurser, kan du använda en .DAD-domän för att göra det lättare för pappor att hitta den information de behöver.
  • Hjälp till att sprida medvetenhet: Genom att använda en .DAD-domän kan du hjälpa till att sprida medvetenhet om vikten av faderskap och främja pappors roll i sina barns liv.
  • Fira pappor: En .DAD-domän kan användas för att skapa en webbplats där människor kan fira sina pappor och visa sin uppskattning för allt de gör.
  • Hjälp till att främja jämställdhet: Genom att fokusera på pappors roll i sina barns liv kan en .DAD-domän hjälpa till att främja jämställdhet och bryta ner stereotyper om traditionella könsroller.
  • Skapa en plats för rekreation: En .DAD-domän kan användas för att skapa en plats där pappor kan dela sina favoritaktiviteter, som sport eller resor, med varandra.
  • Visa upp din stolthet: Om du är en pappa och är stolt över din roll som pappa, kan en .DAD-domän vara ett sätt att visa upp den stoltheten och sätta ditt faderskap i fokus.

Beställ domännamn och tjänster