.MOM domännamn

Hos oss kan ni registrera .MOM domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .MOM domännamn

Registrera .MOM domännamn / Domänregistrering .MOM domän .MOM är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .MOM domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .MOM toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .MOM domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .MOM domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .MOM-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .MOM domän.

.MOM toppdomän

Toppdomän .MOM
TLD Förvaltare: Uniregistry, Corp.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.uniregistry.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .MOM domännamn

Antal år Pris
1 50 SEK  (400 SEK)
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1700 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 50 SEK  (400 SEK)

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .MOM domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .MOM domän:

  • Ge din mammas blogg eller hemsida en personlig touch: .MOM är en perfekt toppdomän för en mamma som vill dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom områden som föräldraskap, matlagning, hushållning och mycket mer.
  • Skapa en online-butik för mammor: Om du har en affärsidé som riktar sig till mammor, kan .MOM domänen hjälpa till att ge din butik en direkt koppling till din målgrupp. Använd domänen för att marknadsföra och sälja allt från kläder och accessoarer till hushållsprodukter och leksaker.
  • Starta en online-community för mammor: Med en .MOM domän kan du skapa en webbplats eller forum för mammor att dela tips, råd och erfarenheter om allt från graviditet till tonårsproblem. Det kan också vara en plattform för att organisera träffar och evenemang för mammor och deras barn.
  • Skapa en personlig e-postadress: Registrera en .MOM domän och skapa en personlig e-postadress som reflekterar din roll som mamma. Det kan vara en professionell adress för din mamma-blogg eller en personlig adress för att hålla kontakten med vänner och familj.
  • Ge en present till din mamma: Ge din mamma en personlig gåva genom att registrera en .MOM domän och skapa en webbplats eller blogg i hennes namn. Det är en unik present som hon kan använda för att dela sina intressen och erfarenheter med världen.
  • Skapa en portfolio för mammor: Om du är en mamma som arbetar inom kreativa yrken som fotograf, designer eller konstnär, kan .MOM domänen användas som en portfolio för att visa upp dina verk och projekt. Det kan också vara en plattform för att erbjuda dina tjänster till andra mammor.
  • Skapa en resurswebbplats för mammor: Med en .MOM domän kan du skapa en webbplats som riktar sig till mammor och tillhandahåller resurser och länkar till relevant information om föräldraskap, hälsa, utbildning och mycket mer. Det kan vara en tillförlitlig källa för information för andra mammor som söker råd och hjälp.

Artiklar om .MOM domäner

Beställ domännamn och tjänster