.KIDS domännamn

Hos oss kan ni registrera .KIDS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .KIDS domännamn

Registrera .KIDS domännamn / Domänregistrering .KIDS domän .KIDS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .KIDS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .KIDS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .KIDS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .KIDS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .KIDS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .KIDS domän.

.KIDS toppdomän

Toppdomän .KIDS
TLD Förvaltare: DotKids Foundation Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.afilias-srs.net
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .KIDS domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
10 5000 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .KIDS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .KIDS domän:

  • Barnsäkerhet online: Med en .KIDS-domän kan du skapa en trygg och säker online-miljö för barn genom att rikta innehåll och tjänster specifikt till dem.
  • Tydlig målgruppsinriktning: En .KIDS-domän tydliggör direkt att din webbplats är avsedd för barn och deras behov, vilket lockar en specifik och relevant publik.
  • Föräldrarnas förtroende: Genom att använda en .KIDS-domän signalerar du att du tar barnens säkerhet på allvar, vilket kan bygga förtroende hos föräldrar och vårdnadshavare.
  • Skapa en lekfull och engagerande webbplats: En .KIDS-domän ger dig möjligheten att skapa en webbplats som är interaktiv, lekfull och anpassad efter barnens intressen och lärande.
  • Pedagogiskt innehåll: Med en .KIDS-domän kan du erbjuda pedagogiskt innehåll och resurser som är anpassade efter barnens ålder och utveckling.
  • Säker kommunikation: En .KIDS-domän ger en trygg plattform för kommunikation mellan barn och vuxna genom att främja säkra interaktioner och skydda mot oönskad kontakt.
  • Skapa ett barnvänligt internet: Genom att använda en .KIDS-domän bidrar du till att forma och främja ett internet som är säkert och anpassat för barn.
  • Möjlighet att samla och organisera barnrelaterade resurser: Med en .KIDS-domän kan du skapa en central plats där barn och deras föräldrar kan hitta relevanta och pålitliga resurser för underhållning, lärande och utforskning.
  • Stärka varumärket för barninriktade företag: En .KIDS-domän kan hjälpa företag som riktar sig till barn, som leksaks- eller utbildningsföretag, att stärka sitt varumärke och nå en engagerad målgrupp.

Artiklar om .KIDS domäner

Beställ domännamn och tjänster