.FAMILY domännamn

Hos oss kan ni registrera .FAMILY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .FAMILY domännamn

Registrera .FAMILY domännamn / Domänregistrering .FAMILY domän .FAMILY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .FAMILY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .FAMILY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .FAMILY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .FAMILY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .FAMILY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .FAMILY domän.

.FAMILY toppdomän

Toppdomän .FAMILY
TLD Förvaltare: United TLD Holdco Ltd.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.rightside.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .FAMILY domännamn

Antal år Pris
1 440 SEK
2 880 SEK
3 1320 SEK
4 1760 SEK
5 2200 SEK
6 2640 SEK
7 3080 SEK
8 3520 SEK
9 3960 SEK
10 4400 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
2 880 SEK
3 1320 SEK
4 1760 SEK
5 2200 SEK
6 2640 SEK
7 3080 SEK
8 3520 SEK
9 3960 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
Antal år Pris
- 440 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .FAMILY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .FAMILY domän:

  • Passar bra för familjerelaterade företag eller webbplatser: En .FAMILY domän kan vara ett bra val om du driver ett företag eller har en webbplats som handlar om familjerelaterade ämnen, som exempelvis föräldraskap, släktforskning, eller familjevänliga resmål.
  • Ger en personlig touch: En .FAMILY domän kan ge din webbplats en personlig touch och visa att du är engagerad i familjära värden.
  • Enkel att komma ihåg: Ett .FAMILY domännamn kan vara enkel för människor att komma ihåg och kan öka chansen för att de besöker din webbplats igen.
  • Skiljer sig från konkurrenterna: Registrera en .FAMILY domän kan skilja dig från konkurrenterna och visa att du är företagsam och innovativ.
  • Ökar förtroendet för ditt företag: En .FAMILY domän kan hjälpa till att öka förtroendet för ditt företag eftersom det visar att du är engagerad i familjära värden och att du förstår vikten av att skapa en säker och trygg plats för familjer.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .FAMILY toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .FAMILY domäner

Beställ domännamn och tjänster