.PARIS domännamn

Hos oss kan ni registrera .PARIS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .PARIS domännamn

Registrera .PARIS domännamn / Domänregistrering .PARIS domän .PARIS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .PARIS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .PARIS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .PARIS domännamn

För att registrera eller förnya ett .PARIS domännamn måste du vara en fysisk eller juridisk person med verklig närvaro i Paris vid tiden för registrering och därefter. Du måste kunna bevisa något av följande:
  • Att du är bosatt Paris med omnejd.
  • Att du bedriver professionella, personliga, kommersiella eller kulturella aktiviteter i Paris med omnejd.
  • Du har någon direkt eller indirekt koppling med Paris.

.PARIS toppdomän

Toppdomän .PARIS
TLD Förvaltare: City of Paris
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois-paris.nic.fr
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .PARIS domännamn

Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
- 700 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .PARIS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .PARIS domän:

  • Geografisk marknadsföring: En .PARIS domän kan hjälpa till att marknadsföra din verksamhet till målgrupper i Paris och omgivande områden.
  • Öka lokalt förtroende: En .PARIS domän kan visa din engagemang för Paris samhälle och höja förtroendet för din verksamhet bland lokala kunder.
  • Förbättra sökmotoroptimering: En .PARIS domän kan hjälpa till att optimera din hemsida för sökmotorer, särskilt för sökningar relaterade till Paris.
  • Unikt och minnesvärt namn: En .PARIS domän kan ge din verksamhet ett unikt och lätt minnesvärt namn som sticker ut från mängden.
  • Förbättra branding: En .PARIS domän kan bidra till att stärka din varumärkesidentitet och förstärka ditt varumärkesmedvetande bland dina kunder i Paris och omgivande områden.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .PARIS toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster