.SOFTWARE domännamn

Hos oss kan ni registrera .SOFTWARE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SOFTWARE domännamn

Registrera .SOFTWARE domännamn / Domänregistrering .SOFTWARE domän .SOFTWARE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .SOFTWARE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .SOFTWARE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .SOFTWARE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SOFTWARE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SOFTWARE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SOFTWARE domän.

.SOFTWARE toppdomän

Toppdomän .SOFTWARE
TLD Förvaltare: United TLD Holdco, Ltd
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.rightside.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SOFTWARE domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SOFTWARE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SOFTWARE domän:

  • Tydlig och minnesvärd webbadress: .SOFTWARE-domänen är speciellt utformad för att vara relevant för programvaruindustrin, vilket innebär att den kan ge en mer tydlig och minnesvärd webbadress för ditt företag eller din produkt.
  • Ökad synlighet: Med en .SOFTWARE-domän kan ditt företag eller produkt sticka ut i sökresultaten för personer som söker efter programvara eller programvarurelaterade tjänster.
  • Skapa en professionell image: En .SOFTWARE-domän ger en professionell image till ditt företag eller produkt inom programvaruindustrin, vilket kan hjälpa till att öka kundernas förtroende och trovärdighet.
  • Bättre sökmotoroptimering: Genom att inkludera viktiga sökord i din .SOFTWARE-domän kan du förbättra din sökmotoroptimering, vilket kan leda till högre sökmotorrankningar och ökad trafik till din webbplats.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .SOFTWARE-domän kan du skydda ditt företags eller din produkts varumärke och förhindra att andra använder samma namn för att dra nytta av ditt rykte eller popularitet.
  • Flexibilitet: .SOFTWARE-domänen är tillgänglig för alla typer av programvaruorganisationer, från små företag till stora företag och utvecklare, vilket ger flexibilitet och möjlighet att hitta rätt plats på internet för din verksamhet.
  • Nya möjligheter: Med en .SOFTWARE-domän kan du också skapa nya möjligheter för ditt företag eller produkt, till exempel att skapa subdomäner för olika programvaruprodukter eller tjänster.
  • Branding: .SOFTWARE-domänen ger möjlighet att använda det valda varumärket i webbadressen och därmed skapa en starkare och mer igenkännlig varumärkesprofil.
  • Tillgänglighet: .SOFTWARE-domänen är fortfarande relativt ny, vilket betyder att det finns många bra namn tillgängliga för registrering.
  • Global tillgänglighet: En .SOFTWARE-domän kan nås från hela världen, vilket gör den idealisk för företag som arbetar i en global marknad.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster