.TECHNOLOGY domännamn

Hos oss kan ni registrera .TECHNOLOGY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .TECHNOLOGY domännamn

Registrera .TECHNOLOGY domännamn / Domänregistrering .TECHNOLOGY domän .TECHNOLOGY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .TECHNOLOGY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .TECHNOLOGY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .TECHNOLOGY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .TECHNOLOGY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .TECHNOLOGY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .TECHNOLOGY domän.

.TECHNOLOGY toppdomän

Toppdomän .TECHNOLOGY
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .TECHNOLOGY domännamn

Antal år Pris
1 420 SEK
2 840 SEK
3 1260 SEK
4 1680 SEK
5 2100 SEK
6 2520 SEK
7 2940 SEK
8 3360 SEK
9 3780 SEK
10 4200 SEK
Antal år Pris
1 420 SEK
2 840 SEK
3 1260 SEK
4 1680 SEK
5 2100 SEK
6 2520 SEK
7 2940 SEK
8 3360 SEK
9 3780 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 420 SEK
Antal år Pris
- 420 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .TECHNOLOGY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .TECHNOLOGY domän:

  • Tydlig målgrupp: En .TECHNOLOGY domän indikerar tydligt för potentiella besökare och sökmotorer att din webbplats är relaterad till teknologi, vilket kan hjälpa till att rikta trafik till rätt målgrupp.
  • Professionellt intryck: En .TECHNOLOGY domän kan ge ett professionellt intryck och indikerar att webbplatsen handlar om teknologi-relaterade ämnen, som produkter, tjänster, utveckling och andra relaterade ämnen.
  • Bättre sökmotoroptimering: En .TECHNOLOGY domän kan hjälpa till att förbättra sökmotoroptimeringen för din webbplats, eftersom det är lättare för sökmotorer att känna igen och sortera en .TECHNOLOGY domän.
  • Bättre branding: En .TECHNOLOGY domän kan hjälpa till att skapa en starkare varumärkesprofil för din webbplats, eftersom det är unikt och lätt att komma ihåg för dem som är intresserade av teknologi-relaterade ämnen.
  • Bättre för teknologiföretag: En .TECHNOLOGY domän är ett bra val för webbplatser som är riktade till teknologiföretag, start-ups, utvecklare och andra professionella inom teknologibranschen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .TECHNOLOGY toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster