.SCIENCE domännamn

Hos oss kan ni registrera .SCIENCE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SCIENCE domännamn

Registrera .SCIENCE domännamn / Domänregistrering .SCIENCE domän .SCIENCE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .SCIENCE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .SCIENCE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .SCIENCE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SCIENCE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SCIENCE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SCIENCE domän.

.SCIENCE toppdomän

Toppdomän .SCIENCE
TLD Förvaltare: dot Science Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.science
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SCIENCE domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SCIENCE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SCIENCE domän:

  • Tydlig målgrupp: En .SCIENCE domän indikerar tydligt för potentiella besökare och sökmotorer att din webbplats är relaterad till vetenskap, vilket kan hjälpa till att rikta trafik till rätt målgrupp.
  • Professionellt intryck: En .SCIENCE domän kan ge ett mer professionellt intryck än andra typer av domäner, såsom en .com eller .info domän, speciellt om webbplatsen handlar om forskning, utbildning eller andra vetenskapliga ämnen.
  • Bättre sökmotoroptimering: En .SCIENCE domän kan hjälpa till att förbättra sökmotoroptimeringen för din webbplats, eftersom det är lättare för sökmotorer att känna igen och sortera en .SCIENCE domän.
  • Bättre branding: En .SCIENCE domän kan hjälpa till att skapa en starkare varumärkesprofil för din webbplats, eftersom det är unikt och lätt att komma ihåg för dem som är intresserade av vetenskapliga ämnen.
  • Bättre för professionella: En .SCIENCE domän är ett bra val för webbplatser som är riktade till professionella inom vetenskapliga områden, såsom forskare, lärare och utbildare.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .SCIENCE toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster