.SPACE domännamn

Hos oss kan ni registrera .SPACE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SPACE domännamn

Registrera .SPACE domännamn / Domänregistrering .SPACE domän .SPACE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .SPACE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .SPACE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .SPACE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SPACE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SPACE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SPACE domän.

.SPACE toppdomän

Toppdomän .SPACE
TLD Förvaltare: DotSpace Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.space
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SPACE domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SPACE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SPACE domän:

  • Tydlig målgrupp: En .SPACE domän indikerar tydligt för potentiella besökare och sökmotorer att din webbplats är relaterad till rymden eller utforskning av rymden, vilket kan hjälpa till att rikta trafik till rätt målgrupp.
  • Unikt: En .SPACE domän är unik och kan hjälpa till att skilja sig från andra typer av domäner, såsom .com eller .info domäner.
  • Professionellt intryck: En .SPACE domän kan ge ett professionellt intryck och indikerar att webbplatsen handlar om rymdrelaterade ämnen, såsom teknologi, vetenskap, utforskning och andra relaterade ämnen.
  • Bättre sökmotoroptimering: En .SPACE domän kan hjälpa till att förbättra sökmotoroptimeringen för din webbplats, eftersom det är lättare för sökmotorer att känna igen och sortera en .SPACE domän.
  • Bättre branding: En .SPACE domän kan hjälpa till att skapa en starkare varumärkesprofil för din webbplats, eftersom det är unikt och lätt att komma ihåg för dem som är intresserade av rymdrelaterade ämnen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .SPACE toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster