.WORLD domännamn

Hos oss kan ni registrera .WORLD domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .WORLD domännamn

Registrera .WORLD domännamn / Domänregistrering .WORLD domän .WORLD är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .WORLD domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .WORLD toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .WORLD domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .WORLD domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .WORLD-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .WORLD domän.

.WORLD toppdomän

Toppdomän .WORLD
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .WORLD domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
10 5000 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .WORLD domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .WORLD domän:

  • Global räckvidd: .WORLD-domänen har global räckvidd, vilket gör den idealisk för företag och organisationer som har en global närvaro eller som vill nå en global publik.
  • Enkel identifiering: Genom att använda en .WORLD-domän kan du tydligt kommunicera att din webbplats eller företag är inriktat på globala ämnen eller har en global räckvidd.
  • Tillgänglighet: Eftersom .WORLD är en relativt ny domän finns det fortfarande många tillgängliga alternativ för ditt företagsnamn och webbadress.
  • Tilltalande för resebranschen: .WORLD-domänen är specifikt utformad för resebranschen och kan vara idealisk för resebyråer, hotell, turistorganisationer och andra relaterade verksamheter.
  • Distinkt webbadress: En .WORLD-domän kan hjälpa din webbplats att sticka ut från konkurrenterna och ge den en unik och minnesvärd webbadress.
  • Marknadsföringspotential: Att använda en .WORLD-domän kan hjälpa till att öka varumärkesmedvetenheten och ge dig en unik möjlighet att marknadsföra din globala räckvidd och verksamhet online. Du kan använda den i annonsering och andra marknadsföringsstrategier för att nå nya kunder.
  • Ökad trovärdighet: Genom att använda en .WORLD-domän kan du öka din trovärdighet och visa potentiella kunder att du är inriktad på globala ämnen och verksamhet.
  • Flexibilitet: .WORLD-domänen kan användas för att representera en mängd olika globala ämnen och verksamheter, vilket gör den till en allsidig domän för globala organisationer.
  • Potential för SEO: Att använda en .WORLD-domän kan hjälpa till att öka din sökmotoroptimering och göra det lättare för potentiella kunder att hitta din webbplats när de söker efter globala ämnen och verksamhet online.
  • Unik möjlighet: Att använda en .WORLD-domän kan ge din verksamhet en unik möjlighet att marknadsföra din globala räckvidd och verksamhet online och sticka ut från konkurrenterna som inte har en liknande webbadress.

Artiklar om .WORLD domäner

Beställ domännamn och tjänster