.EARTH domännamn

Hos oss kan ni registrera .EARTH domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .EARTH domännamn

Registrera .EARTH domännamn / Domänregistrering .EARTH domän .EARTH är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .EARTH domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .EARTH toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .EARTH domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .EARTH domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .EARTH-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .EARTH domän.

.EARTH toppdomän

Toppdomän .EARTH
TLD Förvaltare: Interlink Co., Ltd.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.earth
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .EARTH domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
10 3000 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .EARTH domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .EARTH domän:

  • Branschrelaterat: .EARTH domäner är specifika för företag och organisationer som arbetar med hållbar utveckling eller miljöfrågor, vilket kan hjälpa dig att visa din verksamhet som en del av den hållbara branschen.
  • Branding: Registrera en .EARTH domän kan hjälpa dig att etablera din verksamhet som en respekterad och trovärdig aktör inom hållbar utveckling och miljöfrågor.
  • Tillgänglighet: Vissa domännamn kan vara upptagna i andra toppdomäner, men kan fortfarande vara lediga i .EARTH.
  • SEO: En .EARTH domän kan hjälpa till att öka din sökmotoroptimering (SEO) för sökningar relaterade till hållbar utveckling och miljöfrågor eftersom sökmotorer kan ge fördelar till webbplatser med branschspecifika domäner.
  • Unikhet: .EARTH domänen är relativt ny domän och det kan vara svårt att hitta ett bra domännamn i andra toppdomäner, registrera en .EARTH domän kan hjälpa dig att skilja dig från konkurrenterna och göra dig mer ihågkommen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .EARTH toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .EARTH domäner

Beställ domännamn och tjänster