.AC domännamn

Hos oss kan ni registrera .AC domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .AC domännamn

Registrera .AC domännamn / Domänregistrering .AC domän .AC är den officiella toppdomänen för Ascension Island, en liten ö i södra Atlanten.

Toppdomänen .AC används huvudsakligen för akademiska ändamål, särskilt för akademiska institutioner, forskning och utbildning. Det är vanligtvis sett som en förkortning för "academy", vilket gör det till en populär val för akademiska webbplatser och e-postadresser. Det är också populärt för andra typer av utbildningssamhällen, som skolor och lärare. Andra användningsområden för .AC-domänen kan vara för personliga webbplatser och bloggar som relaterar till akademiska eller utbildningsämnen.

Denna toppdomän är öppen för vem som helst att registrera domännamn i. Välkommen att registrera ditt .AC domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .AC domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .AC domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .AC-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .AC domän.

.AC toppdomän

Toppdomän .AC
TLD Förvaltare: Network Information Center (AC Domain Registry) c/o Cable and Wireless (Ascension Island)
Toppdomänstyp country-code
Land Ascension Island
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.ac
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .AC domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
5 2500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
5 2500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
5 2500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .AC domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .AC domän:

  • Identifiering: .AC domänen kan ge dig möjligheten att identifiera dig som en akademisk institution eller organisation.
  • Kort och lätt: Domänen är kort och lätt att komma ihåg, vilket gör det lättare för besökare att hitta din webbplats.
  • Förbättrad sökbarhet: Domänen kan också hjälpa till att förbättra sökbarheten på nätet eftersom det kan göra din webbplats mer relevant för akademiska ämnen.
  • Tillgänglighet: Domänen kan hjälpa till att visa att din webbplats är tillgänglig för alla och uppfyller internationella standarder.
  • Professionell: .AC domänen ger en professionell känsla för din webbplats och kan hjälpa dig att skapa ett starkt varumärke inom akademisk sektor.
  • Kreativ frihet: Domänen ger dig möjligheten att vara kreativ med din webbplats och skapa en unik online-närvaro.
  • Internationell räckvidd: Domänen ger dig möjlighet att nå en internationell publik och kommunicera med människor från hela världen.
  • Nisch inriktning: Domänen kan hjälpa dig att inrikta dig på en specifik nisch eller område inom den akademiska världen, vilket kan hjälpa till att skilja din webbplats från andra.
  • Branding: .AC domänen ger dig möjlighet att bygga ett varumärke och stärka din position inom den akademiska världen.
  • Ökad trovärdighet: Genom att använda en .AC domän kan du öka din trovärdighet och påvisa att din webbplats är en auktoritet inom ditt område.

Beställ domännamn och tjänster