.IO domännamn

Hos oss kan ni registrera .IO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .IO domännamn

Registrera .IO domännamn / Domänregistrering .IO domän .IO är den officiella toppdomänen för Brittiska territoriet i Indiska oceanen. Det är fritt fram för vem som helst att registrera .IO domännamn. Välkommen att registrera ditt .IO domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .IO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .IO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .IO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .IO domän.

.IO toppdomän

Toppdomän .IO
TLD Förvaltare: IO Top Level Domain Registry Cable and Wireless
Toppdomänstyp country-code
Land Brittiska territoriet i Indiska oceanen
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.io
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .IO domännamn

Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
5 4000 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
5 4000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
5 4000 SEK
Antal år Pris
- 800 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .IO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .IO domän:

  • Att skilja sig från konkurrenterna: Registrera en .IO domän kan hjälpa dig att skilja dig från konkurrenter med vanliga toppdomännamn.
  • Möjlighet att målrikta teknologi- och startup-industrin: .IO domännamn är vanliga inom teknologi- och startup-industrin och kan hjälpa dig att målrikta dessa marknader.
  • Skapa en cool image: En .IO domän kan hjälpa dig att skapa en cool och modern image för din verksamhet.
  • Möjlighet att bygga varumärke: En .IO domän kan hjälpa till att skapa och bygga ett varumärke för din verksamhet eller ditt projekt.
  • Möjlighet att skapa en annorlunda e-postadress: Med en .IO domän kan du skapa en annorlunda e-postadress som matchar ditt företag eller profession.
  • Möjlighet att skapa en annorlunda URL: En .IO domän kan skapa en annorlunda och minnesvärd URL som människor kommer att minnas lätt.
  • Möjlighet att använda för internationella projekt: .IO domäner är vanliga för internationella projekt eftersom "IO" är en förkortning för "British Indian Ocean Territory", där domänen är registrerad.
  • Möjlighet att använda för webbapplikationer: .IO domännamn är vanliga för webbapplikationer och kan hjälpa dig att målrikta användare som söker efter teknologi- och IT-relaterade tjänster eller produkter.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .IO toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster