.APP domännamn

Hos oss kan ni registrera .APP domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .APP domännamn

Registrera .APP domännamn / Domänregistrering .APP domän .APP är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .APP domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .APP toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .APP domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .APP domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .APP-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .APP domän.

.APP toppdomän

Toppdomän .APP
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .APP inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .APP domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1900 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .APP domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .APP domän:

  • Specifikitet: .APP domänen är specifikt avsedd för mobilapplikationer och kan hjälpa till att visa att din webbplats är relaterad till en app.
  • Säkerhet: .APP domänen är en säker toppdomän och kommer endast att kunna laddas ner via en säker HTTPS-anslutning, detta ger dina besökare en högre säkerhet och förtroende för din app.
  • Unikhet: .APP domänen är unik och kan hjälpa dig att skilja dig från andra webbplatser och göra din app mer minnesvärd.
  • Relevans: .APP domänen är relevant för mobilapplikationer och kan användas för att hjälpa till att marknadsföra din app och göra den mer sökbar.
  • Förbättrar sökresultat: Registrering av en .APP domän kan hjälpa till att göra din app mer sökbar och relevant för sökmotorer.
  • Möjlighet till en ny marknad: .APP domänen öppnar möjlighet att nå en ny marknad av användare som är intresserade av att ladda ner och använda mobila applikationer.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .APP toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .APP domäner

Beställ domännamn och tjänster