.AI domännamn

Hos oss kan ni registrera .AI domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .AI domännamn

Registrera .AI domännamn / Domänregistrering .AI domän .AI är den officella toppdomänen för Anguilla. Vem som helst kan registrera .AI domännamn. Registrera ditt .AI domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .AI domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .AI domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .AI-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .AI domän.

.AI toppdomän

Toppdomän .AI
TLD Förvaltare: Government of Anguilla
Toppdomänstyp country-code
Land Anguilla
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.ai
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .AI domännamn

Antal år Pris
2 2900 SEK
Antal år Pris
2 2900 SEK
Antal år Pris
2 3400 SEK
1 3500 SEK
Antal år Pris
2 2900 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .AI domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .AI domän:

  • Att skilja sig från konkurrenterna: Registrera en .AI domän kan hjälpa dig att skilja dig från konkurrenter med vanliga toppdomännamn.
  • Möjlighet att målrikta AI- och teknologiindustrin: .AI domännamn är vanliga inom AI- och teknologiindustrin och kan hjälpa dig att målrikta dessa marknader.
  • Skapa en modern och innovativ image: En .AI domän kan hjälpa dig att skapa en modern och innovativ image för din verksamhet eller projekt.
  • Möjlighet att bygga varumärke: En .AI domän kan hjälpa till att skapa och bygga ett varumärke för din verksamhet eller ditt projekt som är relaterat till AI.
  • Möjlighet att skapa en annorlunda e-postadress: Med en .AI domän kan du skapa en annorlunda e-postadress som matchar ditt företag eller profession relaterat till AI.
  • Möjlighet att visa på kompetens inom AI: Genom att registrera en .AI domän kan det visa på att företaget eller individen är kompetent inom området AI och kan hjälpa till att öka förtroendet för kunder och intressenter.
  • Möjlighet att använda för AI-relaterade tjänster eller produkter: En .AI domän kan vara lämplig för att marknadsföra eller sälja AI-relaterade tjänster eller produkter, som exempelvis maskininlärning, chatbotar eller datainsamling.
  • Möjlighet att använda för internationella projekt: .AI domäner är vanliga för internationella projekt eftersom "AI" är ett vanligt förkortning för "Artificial Intelligence"
  • Möjlighet att använda för webbapplikationer: .AI domännamn är vanliga för webbapplikationer och kan hjälpa dig att målrikta användare som söker efter AI-relaterade tjänster eller produkter.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .AI toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .AI domäner

Beställ domännamn och tjänster