.DEV domännamn

Hos oss kan ni registrera .DEV domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DEV domännamn

Registrera .DEV domännamn / Domänregistrering .DEV domän .DEV är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DEV domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DEV toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DEV domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DEV domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DEV-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DEV domän.

.DEV toppdomän

Toppdomän .DEV
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .DEV inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .DEV domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1900 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DEV domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DEV domän:

  • Visar att din webbplats är inriktad på utveckling: .DEV-domänen ger omedelbart dina besökare en uppfattning om att din webbplats handlar om teknisk utveckling.
  • Stärker ditt varumärke: En .DEV-domän är unik och minnesvärd och kan hjälpa dig att skapa ett starkt varumärke för din tekniska verksamhet.
  • Ökar sökbarheten: Eftersom .DEV-domänen är specifikt inriktad på teknisk utveckling kan det hjälpa dig att rangordna högre i sökmotorer för teknikrelaterade frågor.
  • Ökar din trovärdighet: Att ha en .DEV-domän kan öka din trovärdighet i ögonen på teknikintresserade besökare.
  • Lockar till sig teknikintresserade besökare: Genom att använda .DEV-domänen kan du locka till dig teknikentusiaster och potentiella kunder som är intresserade av teknisk utveckling.
  • Innovativ: .DEV-toppdomänen indikerar innovation och kreativitet inom teknik och utveckling. Detta kan locka besökare som letar efter webbplatser med modern teknik och expertis.
  • Tillgänglig för alla: Det finns inga begränsningar för vem som kan registrera en .DEV-domän, så det är en öppen och tillgänglig domän för alla som vill ha en teknisk webbplats.
  • Skiljer sig från .com: .DEV är en unik domän som skiljer sig från den populära .com-domänen, vilket kan göra din webbplats mer minnesvärd och sticker ut från konkurrensen.
  • Används av stora teknikföretag: Många stora teknikföretag som Google, Amazon och Microsoft använder .DEV-domänen för sina tekniska projekt och produkter, vilket ger en hög trovärdighet till domänen.

Beställ domännamn och tjänster