.BLACK domännamn

Hos oss kan ni registrera .BLACK domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BLACK domännamn

Registrera .BLACK domännamn / Domänregistrering .BLACK domän .BLACK är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .BLACK domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .BLACK toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .BLACK domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BLACK domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BLACK-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BLACK domän.

.BLACK toppdomän

Toppdomän .BLACK
TLD Förvaltare: Afilias plc
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.afilias.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BLACK domännamn

Antal år Pris
1 700 SEK
2 1400 SEK
3 2100 SEK
4 2800 SEK
5 3500 SEK
6 4200 SEK
7 4900 SEK
8 5600 SEK
9 6300 SEK
10 7000 SEK
Antal år Pris
1 700 SEK
2 1400 SEK
3 2100 SEK
4 2800 SEK
5 3500 SEK
6 4200 SEK
7 4900 SEK
8 5600 SEK
9 6300 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
- 700 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BLACK domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BLACK domän:

  • Skilj dig från mängden: Genom att välja en mindre vanlig TLD som .BLACK kan din webbplats skilja sig från andra webbplatser med mer vanliga TLD
  • Ge en sofistikerad känsla: Svart är en tidlös färg som förknippas med elegans, makt och auktoritet. Genom att använda .BLACK-domänen kan du ge din webbplats en sofistikerad och professionell känsla.
  • Användbar för många branscher: .BLACK-domänen kan passa för många olika branscher, till exempel kläder, smycken, konst och design.
  • Kort och minnesvärt: .BLACK är kort och enkelt att komma ihåg, vilket gör det enklare för besökare att hitta till din webbplats.
  • Bättre tillgänglighet: Eftersom .BLACK är en relativt ny TLD finns det fortfarande många tillgängliga domännamn att välja bland, vilket gör det lättare att hitta en ledig domän som passar för din webbplats.
  • Bra för SEO: Eftersom .BLACK är en relevant TLD för vissa branscher kan det bidra till att förbättra din webbplats SEO (sökmotoroptimering) för relevanta sökord.
  • Lätt att branda: .BLACK-domänen kan användas för att skapa en stark varumärkesidentitet och kan lätt integreras i marknadsföringskampanjer, annonser och sociala medier.

Beställ domännamn och tjänster