.PINK domännamn

Hos oss kan ni registrera .PINK domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .PINK domännamn

Registrera .PINK domännamn / Domänregistrering .PINK domän .PINK är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .PINK domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .PINK toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .PINK domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .PINK domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .PINK-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .PINK domän.

.PINK toppdomän

Toppdomän .PINK
TLD Förvaltare: Afilias plc
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.afilias.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .PINK domännamn

Antal år Pris
1 355 SEK
2 710 SEK
3 1065 SEK
4 1420 SEK
5 1775 SEK
6 2130 SEK
7 2485 SEK
8 2840 SEK
9 3195 SEK
10 3550 SEK
Antal år Pris
1 355 SEK
2 710 SEK
3 1065 SEK
4 1420 SEK
5 1775 SEK
6 2130 SEK
7 2485 SEK
8 2840 SEK
9 3195 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 355 SEK
Antal år Pris
- 355 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .PINK domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .PINK domän:

  • Ökar igenkänning: En .PINK-domän kan hjälpa till att förbättra igenkänningen av din webbplats och ditt varumärke, särskilt om din verksamhet har en koppling till rosa eller relaterade ämnen.
  • Sticker ut: .PINK-domänen sticker ut bland de vanligare TLD
  • Passar för olika ändamål: En .PINK-domän kan användas för en rad olika ändamål, till exempel för bloggar om mode eller skönhet, för företag som säljer rosa produkter eller för organisationer som stöder bröstcancermedvetenhet.
  • Tillgänglighet: Eftersom .PINK-domänen fortfarande är relativt ny finns det större chans att hitta önskad domän och att registrera en kort och lätt att komma ihåg webbadress.
  • Bra sökmotoroptimering: En .PINK-domän kan bidra till att förbättra sökmotoroptimeringen för webbplatser som fokuserar på rosa relaterade ämnen, genom att signalera relevans och öka synligheten för dessa söktermer.
  • Passar för personliga webbplatser: Om du driver en personlig webbplats eller blogg som handlar om ämnen som rosa eller femininitet kan en .PINK-domän hjälpa till att skapa en mer passande och minnesvärd webbadress.
  • Möjlighet att kommunicera värderingar: För vissa företag och organisationer kan en .PINK-domän också användas för att kommunicera värderingar som likhet, kvinnlig empowerment eller stöd för bröstcancerforskning.

Beställ domännamn och tjänster