.BLUE domännamn

Hos oss kan ni registrera .BLUE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BLUE domännamn

Registrera .BLUE domännamn / Domänregistrering .BLUE domän .BLUE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .BLUE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .BLUE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .BLUE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BLUE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BLUE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BLUE domän.

.BLUE toppdomän

Toppdomän .BLUE
TLD Förvaltare: Afilias plc
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.afilias.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BLUE domännamn

Antal år Pris
1 355 SEK
2 710 SEK
3 1065 SEK
4 1420 SEK
5 1775 SEK
6 2130 SEK
7 2485 SEK
8 2840 SEK
9 3195 SEK
10 3550 SEK
Antal år Pris
1 355 SEK
2 710 SEK
3 1065 SEK
4 1420 SEK
5 1775 SEK
6 2130 SEK
7 2485 SEK
8 2840 SEK
9 3195 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 355 SEK
Antal år Pris
- 355 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BLUE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BLUE domän:

  • Färgassosiation: Färgen blå har många associerade betydelser, inklusive tillförlitlighet, stabilitet och lugn, vilket kan hjälpa till att skapa ett positivt intryck på besökare.
  • Unik och minnesvärd: Eftersom .BLUE-domänen är relativt ny och inte så vanligt använd, kan den hjälpa dig att sticka ut och göra din webbadress mer minnesvärd.
  • Passar för vattenrelaterade företag: Blått är en färg som associeras med vatten, så .BLUE-domänen kan vara särskilt användbar för företag som är verksamma inom vattenindustrin, som segling, vattensporter eller vattenrening.
  • Passar för självhjälp och mindfulness-webbplatser: Blått associeras också med avkoppling, mindfulness och självhjälp, vilket gör .BLUE-domänen lämplig för webbplatser som riktar sig till dessa ämnen.
  • Kreativ potential: Även om .BLUE-domänen är relativt begränsad i betydelser, kan det ge utrymme för kreativitet och användas för att skapa nya varumärken och webbplatser.
  • Enkel och tydlig webbadress: En .BLUE-domän ger en kort och tydlig webbadress, vilket kan vara användbart för att förmedla enkla och snabba meddelanden.

Beställ domännamn och tjänster