.CLOUD domännamn

Hos oss kan ni registrera .CLOUD domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CLOUD domännamn

Registrera .CLOUD domännamn / Domänregistrering .CLOUD domän .CLOUD är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CLOUD domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CLOUD toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CLOUD domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CLOUD domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CLOUD-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CLOUD domän.

.CLOUD toppdomän

Toppdomän .CLOUD
TLD Förvaltare: ARUBA PEC S.p.A.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.cloud
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CLOUD domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CLOUD domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CLOUD domän:

  • Varumärke: Registrering av en .CLOUD domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och skilja dig från andra webbplatser.
  • Relevans: .CLOUD domänen är specifikt relaterad till molntjänster och teknologi, det kan hjälpa dig att visa på din expertis inom området och nå din målgrupp.
  • SEO: .CLOUD domänen kan hjälpa till att öka din sökmotoroptimering (SEO) eftersom den är relaterad till molntjänster och teknologi och kan hjälpa dig att synas högre i sökresultaten.
  • Professionalism: En .CLOUD domän visar tydligt på din professionalism och kompetens inom molntjänster och teknologi, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Flexibilitet: .CLOUD är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter relaterade till molntjänster och teknologi.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .CLOUD toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .CLOUD domäner

Beställ domännamn och tjänster