Vad är WooCommerce?

WooCommerce är ett WordPress-tillägg som gör det möjligt att konvertera din WordPress-webbplats till en fullt fungerande e-handelsplattform. Med WooCommerce kan du sälja fysiska och digitala produkter, hantera lager och fraktalternativ, skapa kampanjer, samt integrera med olika betalningssystem och fraktleverantörer.

WooCommerce har en mängd funktioner som gör det till en av de mest populära e-handelsplattformarna i världen. Till exempel kan du använda WooCommerce för att lägga till produkter och produktbeskrivningar på din webbplats, skapa kategorier och taggar för dina produkter, hantera din kunddatabas, se lagerstatus och beställningshistorik, samt anpassa betalnings- och fraktalternativ.

WooCommerce är också ett mycket anpassningsbart verktyg som kan integreras med många olika WordPress-teman och tillägg. Det finns också många WooCommerce-teman och tillägg tillgängliga som kan anpassa din e-handelsplattform ytterligare och ge den ett unikt utseende och känsla.

WooCommerce är gratis att ladda ner och använda, men det finns också många betalda tillägg tillgängliga som kan utöka plattformens funktionalitet och anpassningsalternativ ytterligare. WooCommerce är utvecklat av företaget Automattic, som också är skaparen av WordPress-plattformen.

Beställ domännamn och tjänster