.BOT domännamn

Hos oss kan ni registrera .BOT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BOT domännamn

Registrera .BOT domännamn / Domänregistrering .BOT domän .BOT är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .BOT domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .BOT toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .BOT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BOT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BOT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BOT domän.

.BOT toppdomän

Toppdomän .BOT
TLD Förvaltare: Amazon Registry Services, Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.bot
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BOT domännamn

Antal år Pris
1 900 SEK
2 1800 SEK
3 2700 SEK
4 3600 SEK
5 4500 SEK
6 5400 SEK
7 6300 SEK
8 7200 SEK
9 8100 SEK
10 9000 SEK
Antal år Pris
1 900 SEK
2 1800 SEK
3 2700 SEK
4 3600 SEK
5 4500 SEK
6 5400 SEK
7 6300 SEK
8 7200 SEK
9 8100 SEK
Antal år Pris
1 1950 SEK
Antal år Pris
1 900 SEK
Antal år Pris
- 900 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BOT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BOT domän:

  • Unikt: En .BOT domän är relativt ny och relativt unik, vilket innebär att det fortfarande finns många möjligheter att registrera en kort och minnesvärd domän.
  • Tydligt syfte: En .BOT domän är en tydlig indikator på att din webbplats har med chatbots, AI och automatiserade tjänster att göra. Det gör det enklare för besökare att veta vad de kan förvänta sig på din webbplats.
  • Tillgänglighet: .BOT domäner har färre registreringar än andra TLD
  • Branding: En .BOT domän ger en unik möjlighet att skapa ett starkt varumärke, särskilt om din verksamhet är inriktad på chatbots, AI eller automatiserade tjänster.
  • Framtidssäkerhet: Som teknologin fortsätter att utvecklas kommer användningen av chatbots och automatiserade tjänster sannolikt att öka, vilket innebär att en .BOT domän kommer att förbli relevant och efterfrågad i framtiden.
  • Kort och lätt att komma ihåg: En .BOT domän ger möjlighet att registrera korta och lättförståeliga domännamn som är enkla för besökare att komma ihåg.
  • SEO: En .BOT domän kan hjälpa till att förbättra din webbplats SEO då det är en tydlig indikator på innehållet på din webbplats.
  • Nischfokus: En .BOT domän ger dig möjligheten att fokusera på en specifik nisch och skapa en plattform för chatbots och automatiserade tjänster inom det området.
  • Ökad trovärdighet: En .BOT domän kan öka trovärdigheten för din webbplats genom att ge en tydlig indikation på att din webbplats är inriktad på chatbots och automatiserade tjänster.
  • Flexibilitet: En .BOT domän kan användas för en mängd olika ändamål, från att tillhandahålla chatbots och automatiserade tjänster till att skapa en webbplats för tekniska experter och utvecklare.

Artiklar om .BOT domäner

Beställ domännamn och tjänster