Guide: E-post med Mail på Mac OS X

Steg 1: Välj Menyvalet Mail / Lägg till konto…

Steg 2: Klicka på ”Lägg till ett annat konto…”

Steg 3: Klicka på ”E-postkonto”

Steg 4: Ange Namn, E-postadress och lösenord i formuläret. Observera att det är lösenordet för e-postkontot som ni skapade via vår kontrollpanel

Steg 5: Ange användarnamn, kontotyp, inkommande e-postserver samt utgående e-postserver enligt nedan

Klart!

Om ni redan har e-postkontot konfigurerat men det ändå inte fungerar så kontrollera att era inställningar är rätt genom att välja ”Inställningar…” under Mail menyn. Kontrollera Server för inkommande e-post. Kolla så att användarnamn och lösenord är korrekt. Observera att användarnamnet är samma som e-postadressen.