Guide: E-post med Outlook 2007

Guide för att konfigurera ditt E-postkonto i Outlook 2007.

Starta Outlook 2007

outlook2007_1

Välj ”Account Settings…” i Tools menyn.

outlook2007_2

Klicka på ”New…” för att skapa ett nytt konto.

outlook2007_3

Välj ”Internet E-mail

outlook2007_5

Kryssa i rutan ”Manually configure server settings or additional server types”.

outlook2007_4

Fyll i ditt namn och e-postadress.
Incoming mailserver skall vara ”pop.ilait.se”.
Outgoing mailserver (SMTP) skall vara ”smtp.ilait.se”.
Login Information är kontouppgifterna som du skapade i vår kontrollpanel. Klicka på knappen ”More Settings”.

outlook2007_4b

Klicka på fliken ”Outgoing Server” och kontrollera att kryssrutan för ”My outgoing server (SMTP) requires authentication”.

outlook2007_6

Klicka på fliken ”Advanced”. Kryssa i rutan ”This server requires an encrypted connection (SSL)”. Incoming server (POP3) port skall vara 995. Outgoing server (SMTP) port skall vara 465. I dropdown rutan ”Use the following encrypted connection” skall SSL vara vald.

outlook2007_7

Klart!

outlook2007_8