.EU domännamn

Hos oss kan ni registrera .EU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .EU domännamn

Registrera .EU domännamn / Domänregistrering .EU domän .EU är den officiella toppdomänen för Europeiska unionen. Företag, organisationer och medborgare inom Europeiska unionen kan registrera .EU domännamn. Välkommen att registrera ditt .EU domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .EU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .EU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .EU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .EU domän.

.EU toppdomän

Toppdomän .EU
TLD Förvaltare: EURid vzw/asbl
Toppdomänstyp country-code
Land Europeiska unionen
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.registry.eu
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .EU domännamn

Antal år Pris
1 160 SEK
2 320 SEK
3 480 SEK
4 640 SEK
5 800 SEK
6 960 SEK
7 1120 SEK
8 1280 SEK
9 1440 SEK
10 1600 SEK
Antal år Pris
1 160 SEK
2 320 SEK
3 480 SEK
4 640 SEK
5 800 SEK
6 960 SEK
7 1120 SEK
8 1280 SEK
9 1440 SEK
Antal år Pris
1 610 SEK
Antal år Pris
1 160 SEK
Antal år Pris
- 160 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .EU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .EU domän:

  • Geografisk relevans: Om du bedriver verksamhet i Europa eller riktar dig till europeiska kunder kan en .EU-domän ge en starkare geografisk anknytning till din webbplats.
  • Ökad trovärdighet: En .EU-domän kan ge ett professionellt och trovärdigt intryck för europeiska besökare, och indikera att din verksamhet är legitim och seriös.
  • Större möjligheter till varumärkesskydd: Om du har ett varumärke som verkar i Europa, kan det vara en fördel att registrera en .EU-domän för att skydda ditt varumärke från konkurrenter och andra tredje parter.
  • Minskat domännamns-missbruk: Genom att registrera en .EU-domän kan du minska risken för att någon annan registrerar en liknande domän och använder den för att bedriva bedrägliga aktiviteter, vilket kan skada din verksamhet.
  • Ökad synlighet: Genom att registrera en .EU-domän kan du öka din synlighet och hitta rätt målgrupp i Europa, vilket kan leda till ökad trafik och bättre konverteringsfrekvenser.
  • Enkel hantering: Registrering av en .EU-domän är enkelt och kostnadseffektivt, och kan göras direkt från en rad olika domänregistrerare.
  • Nya möjligheter: Om du inte redan är aktiv i Europa kan en .EU-domän ge dig möjlighet att nå en ny marknad och utöka din verksamhet.
  • Stödja EU-projekt: Genom att registrera en .EU-domän kan du stödja EU-projekt och initiativ som syftar till att främja ekonomisk tillväxt och integration i Europa.
  • Tillgänglig för alla: Registrering av en .EU-domän är tillgänglig för alla, oavsett om du är en individ, organisation eller företag.
  • Framtida investering: Genom att registrera en .EU-domän kan du göra en investering i din verksamhet och öppna dörren för nya möjligheter och tillväxt i framtiden.

Beställ domännamn och tjänster